Was & Poetsbehandingen

Komplete wasbeurt

Poets & Teflon behandelingen 

Ook voor het aanbrengen van speciale lakverzegeling zoals teflon en WaxGuard bent u bij ons op het juiste adres. In plaats van het poetsen met een normale was wordt er bij deze vorm van behandelen gebruik gemaakt van speciale producten die de glans van uw lak voor langere perioden beschermen. De glans garantie is tussen de 1 en 3 jaar, afhankelijk van de gekozen behandeling en product. Ziet uw auto er nu zo uit na de winterse pekel dagen? Het kan anders ;-)

Wassen en reinigen

Exterieur:

Voor het wassen en reinigen van uw auto heeft Auto beauty center een grondige procedure bij kenners bekend als het 5 stappenplan. Geen onderdeel of detail wordt overgeslagen. We beginnen met het volledig zand en vuil vrij maken van de volledige carosserie, velgen, wielkasten en bumpers, zelfs de onderkant wordt schoongemaakt. Kijkt u ook eens naar onze cleaning paketten en mogelijkeheden voor lakverzegeling. Voor de echte liefhebbers van een schone auto heeft Auto beauty center ook zeer voordelige jaarcontracten. Voor het wassen gebruikt Auto beauty center ook geen standaard middelen, maar alleen A merken die gegarandeerd beter & langer resultaat bieden.

Interieur:

Het interieur van uw auto wordt vaak (wij durven te stellen bijna altijd) vergeten. Een natte zeem over het dashboard is vaak alles wat er gedaan wordt. Bij Auto beauty center gaan wij grondig te werk: Allereerst wordt het gehele interieur grondig gestofzuigt en ontdaan van zand en stof. Daarna worden alle ramen (binnen en buiten) gewassen en gezeemd, daarna worden alle sponingen en rubbers schoongemaakt en ingevet. Ook het dashboard krijgt een mooie matte finish. Als optie kunt u een volledige bekledings-behandeling laten doen, waar wij uw bekleding vlekvrij maken. Voor een lederen interieur hebben wij speciale behandelingen. Voor dergelijke restyling programma's kunt u het beste even bellen voor een afspraak om een juiste prijsopgave te kunnen krijgen. Geen zin langs te komen? Geen probleem, we komen desgewenst op afspraak naar u toe met onze mobiele service of onze haal en brengservice indien het een grotere klus betreft. (gratis binnen een straal van 20km van onze werkplaats)

Polijsten en krasverwijdering

Polijsten, Krasverwijderen, Poetsbanen & Hologrammen verwijderen en verwijderen van verf en andere verontreinigingen

De lak van uw auto heeft veel te verduren. Weersinvloeden (zoals zon, regen en hagel), asfalt, (verf)spuitnevel, hars en andere sappen van bomen, vogelpoep, dode insecten, steenslag allemaal nadelige invloeden van buiten. Maar wist u ook dat de autowasstraat veel onnodige schade toebrengt aan de lak van uw auto? Een autowasstraat is gegarandeerd SWIRLS! Om dergelijke "schades" te verwijderen (voorkomen is beter) heeft Auto beauty center een aantal stappen in haar programma waarmee polijsten voor iedere beurs toegankelijk wordt. Ook voor het verwijderen van krassen en steenslag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij polijsten auto's vanaf € 99,00 maar komt u gerust eens langs (of bel/mail voor een afspraak) voor een juiiste prijsopgave.

Geurverwijdering

Het komt nog steeds voor dat u na de aanschaf van uw "nieuwe" heilige koe er achterkomt dat de vorige eigenaar er in heeft gerookt, of dat de hond van de vorige eigenaar nog "aanwezig" is. Bij Auto beauty center maken we korte metten met nare luchtjes, door gebruik te maken van de laatste technieken. Ozon-techniek verwijderd alle sporen van geuren die niet gewenst zijn. Voor een optimaal resultaat maken wij vooraf aan de ionisatie het interieur grondig schoon (zie interieur reiniging).